top of page

Prins en Adjudant

Prins Egon Wegman de 1e en Adjudant Clemens Rikkink

Opkomst Hoogheden 2024 CV de Buisman's Keals Saasveld.jpg

PRINS Egon Wegman:

Ik ben Egon Wegman, 47 jaar, wonend in ’n Brook, samen met mijn vrouw Nicole en onze kinderen Maud, Loes en Pim. Ik ben al meer dan 25 jaar werkzaam bij kwekerij Menkehorst, als allround medewerker en eindverantwoordelijke voor de gewasbescherming op de kwekerij. Als liefhebber van ‘t greun, heb ik thuis ook nog een kwekerij met haagplanten in verschillende lauriersoorten. Daarnaast hou ik me nog bezig met onze caravan/camperstalling. En hoe toevallig, staat de prinsenboot ook sinds dit jaar bij ons gestald. 

 

Hobby’s: 

Op de dinsdagavond ben ik op de tennisbaan te vinden met een vaste groep, en in het voor-/najaar speel ik competitie met de Heren 1. Ook hou ik erg van voetbal. Mensen die mij een beetje kennen, weten dat ik al jarenlang trouwe fan van Ajax ben. Het is niet makkelijk om als nuchtere Twentenaar een Ajacied te zijn, maar dat houdt me niet tegen om toch af te reizen naar A’dam om deze prachtige club te zien spelen. 

Bij de plaatselijke club Saasveldia draag ik ook m’n steentje bij, dit jaar als trainer/leider van JO15. Samen met de jongens gaan we er een mooi voetbalseizoen van maken. 

Dan heb ik ook nog een passie voor muziek, een dag zonder radio bestaat niet voor mij. Van smartlap, geheime zender, house, rock tot pop, het kan niet gek genoeg. Natuurlijk ben ik ook een trouwe luisteraar van het foute uur op Qmusic. 

Wat dat betreft past carnaval hartstikke goed bij mij, op elke melodie maak ik een dansje. We gaan er dan ook een prachtig en swingend carnavalsjaar van maken samen met Nicole, Adjudant Clemens, Linda & onze kinderen en natuurlijk niet te vergeten alle andere carnavalsvierders.  

ADJUDANT Clemens Rikkink:

Ik ben Clemens Rikkink, geboren in 1976 te Weerselo. Ik ben getrouwd met Linda, samen hebben we 2 kinderen: dochter Maike en zoon Jasper. We wonen aan de Zoekerdijk in Saasveld. 

Ik werk 23 jaar bij de Gemeente Hengelo/Gildebor als buitendienst medewerker. Hier heb ik de eerste jaren in de boomploeg gewerkt, nu zit ik voornamelijk op de trekker hout te versnipperen en in het maaiseizoen lang gras te maaien. 

Veel hobby’s heb ik niet, maar mijn grote passies zijn hobbydieren en tuinieren. Dat kun je wel zien als je langs ons huis heen rijdt, daar lopen een paar geiten, varkens, kippen, cavia’s, vissen en niet te vergeten onze lieve hond Bono.  

 

Vanaf deze kant wil ik iedereen een onmeunig mooi carnaval toewensen!! 

Ik zal er samen met Linda, Prins Egon en zijn vrouw Nicole een geweldig carnavalsjaar van maken! 

 

Alaaf!! 

bottom of page