top of page

Jeugdhoogheden

Prins Joep Kok
Adjudant Luuk Geerdink
Adjudante Merte Hottenhuis

Opkomst Jeugd Hoogheden 2024 CV de Buisman's Keals Saasveld.jpg

Jeugd Prins:

Mijn naam is Joep Kok en ik mag mezelf met veel trots de nieuwe “Jeugdprins van het Soaseler Koffielaand” noemen. Ik ben 19 jaar oud en woon samen met mijn vader Michel, broer Tijn, 2000 varkens, 2 honden en Molly het minivarken op de boerderij aan de Stempelsdijk in Saasveld. Het meest hou ik van onze 2 honden, “Boef” en “Baco”, deze vatten mijn leven samen. Daarnaast ben ik regelmatig bij mijn moeder Miranda en leuke zus Nienke te vinden.  

Ik heb de opleiding technicus hout en restauratie afgerond en ben nu in dienst bij bouwbedrijf Blenke. Elke week ben ik 3x te vinden bij de voetbal, waar ik mijn droom kan waarmaken als speler van Saasveldia 1. In het veld sta ik in de verdediging, maar buiten de voetbal ben ik een echte aanvaller! Verder vind ik het leuk om met de kameraden in de keet te zitten of bij de plaatselijke dancing. Ook kan ik mij goed vermaken met de geheime zender. Naast dit alles is mijn grootste uitdaging om veilig thuis te komen. 

We maken er komend jaar een onmeunig feest van!! Alaaf! 

PS zorg dat je niet uitdroogt.  

Jeugd Adjudant:

Mijn naam is Luuk Geerdink aka Grinder, met als titel 'Jeugdadjudant van het Soaseler Koffielaand'. Ik ben 21 jaar jong en even voor alle dames: ik ben al levenslang vrijgezel! Mijn ouders zijn Marcel Geerdink en Tamara Ankone. Ik woon bij mijn moeder en Jarno, samen met mijn broer Nick en mijn kleine lieve zusje Tess op de Diezelkamp. 

Naast mijn talent voor carnaval vieren, ben ik ook super goed in voetbal! Je kunt me op het voetbalveld vinden als je mij goed zoekt, ik speel namelijk altijd verstoppertje bij het 1e van Saasveldia. Maar carnaval vieren en voetballen is niet alles wat ik doe. Voor mijn werk ben ik timmerman bij Blenke. Ik denk dat ik heel goed ben in het bouwen van huizen en het bouwen van feestjes! Die feestjes bouw ik meestal bij Bruins, dus mocht je me zoeken, probeer het daar eens. 

Als ik even tijd heb tussen al dat feesten en timmeren door kun je me op twee wielen vinden, want mijn grootste hobby is motorrijden! Daarom ben ik dan ook lid van de motorclub Saasveld, ik hoop dat ik deze snelle jongens ooit bij kan houden. 

Kortom, ik ben er helemaal klaar voor om samen met jullie de carnavalsdagen te beleven vol plezier! Alaaf, en laten we er een geweldig jaar van maken! 

Jeugd Adjudante:

Ik ben Merte Hottenhuis en woon aan de Van Reedestraat in het altijd mooie Saasveld. Ik woon hier samen met Clemens, Bianca en altijd norse Lars. Ik ben 18 jaar en heb afgelopen jaar mijn diploma HAVO met veel pijn en moeite gehaald. Op dit moment ben ik nog steeds aan het twijfelen over het vervolg in mijn leven; ga ik als buurtagentje de jeugd in Saasveld in het gareel houden, word ik lerares om de jongste jeugd nog wat nuttigs bij te leren of ga ik verpleegkunde doen om zo iedereen met veel liefde te verplegen… 

Als bijbaantjes werk ik bij Elke’s Cookworld Tubbergen als chef hapjesmaker en bij Boomkwekerij Slangenbeek als chef stek-/roddelhok.  

Het weekend probeer ik in te “vullen” met uitgaan of gezellig met mijn vriendinnen wijnen. Zoals bekend heb ik de neiging om overal als laatste de deur dicht te doen, dit doe ik meestal niet alleen. Dit zal tijdens de carnavalsperiode niet anders zijn. 

Sporten is mijn allergrootste hobby, voornamelijk met volleybal en voetbal heb ik de week goed gevuld.  

Ik ben super blij en vind het een grote eer om Saasveld te mogen vertegenwoordigen als Adjudante. 

Laten we er een super mooi carnavalsjaar van maken….. Alaaf! 

bottom of page