top of page

Jeugdhoogheden

Prins Joost Franken Volmerink
Adjudant Huub Scholten
Adjudante Romee Kreuwel

Foto jeugdhoogheden 2023.jpg

Jeugd Prins:

Ik ben Joost Franken Volmerink, alias DJ, en ben 19 jaar. Samen met Herald, Gemma, Rens, Brechtje, Oma en Bennie woon ik in ’n Brook op de boerderij. Ik ben afgestudeerd als Loonwerker en ben dan ook zeer regelmatig bij ons loonbedrijf Franken Volmerink te vinden. Hobby’s heb ik genoeg, ze weten me namelijk overal voor te vinden: leider van de Blokhut, soms een potje klootschieten en ook nog vlagger/coach van het dreamteam Saasveldia 6. Samen met de kameraden in de keet zitten vind ik gezellig, en een avondje bruins is ook zeker niet verkeerd! Ik hoop dat we er met z’n allen een knalfeest van maken! Afgelopen jaren kon het niet doorgaan, dus moeten we er nu maar dubbel van genieten samen. Als het aan mij ligt gaat dat zeker goedkomen!!! 

Jeugd Adjudant:

Mijn naam is Huub Scholten. Ik ben 20 jaar en woon samen met mijn ouders Harry en Marja, mijn broers, Jan, Tom en mijn zus Moniek aan de Monnikweg in Saasveld. Ik ben vier dagen in de week aanwezig bij bouwbedrijf Blenke als timmerman en ik ga één dag in de week naar school, waar ik de opleiding assistent uitvoerder niveau 4 doe. Mijn hobby is voetballen, als ik op tijd ben speel ik drie keer per week bij Saasveldia in het 2de. Ook ga ik nog elke woensdag naar Jong Nederland. In het weekend ben ik vaak te vinden bij Bruins, de keet of een ander gezellig feest, waar ik met mijn kameraden onder het genot van een biertje er elke avond weer een groot feest van maak. Ik hoop dat ik samen met jullie ook zulke feesten mag beleven het aankomende carnavals jaar.  

Jeugd Adjudante:

Ik ben Romee Kreuwel en woon in Saasveld aan de Tipweg 1. Hier woon ik samen met mijn moeder, vader en mijn zusje Linde. Op dit moment studeer ik Ondernemer Retail niveau 4 aan het ROC in Hengelo, dit doe ik 1 dag in de week. Naast mijn studie werk ik 4 dagen bij tuincentrum Borghuis, in het weekend werk ik bij Bruins. In mijn vrije tijd ben ik ook vaak te vinden bij Bruins op het terras, of bij de keet met mijn vriendinnetjes. Sporten vind ik leuk om te doen. Doordeweeks loop ik twee keer per week hard en voetbal ik bij Saasveldia dames 1. Ik hoop dat we er een mooi carnavalsjaar van kunnen maken!

bottom of page