Buisman's straffe bak uit het dak online quiz en entertainment avond

Vrijdagavond 12-02-2021 is het zover, de grote Buisman's straffe bak uit het dak online quiz en entertainment avond! In plaats van 2 maanden lallen gaan we dit jaar 1 avond knallen!

Vanaf 20.00 uur tot pak weg 23.00 uur zullen wij u vermaken via een livestream met een geweldige Soaselse Carnavals Pubquiz afgewisseld met entertainment en een mooie loterij! Het belooft een geweldige avond te worden met veel humor, plezier, saamhorigheid en uiteraard vermaak.

Doe gezellig mee vanuit uw luie stoel, gooi uw koelkast vol, zet de wijntjes klaar, en genieten maar! Mis deze avond niet en doe met z'n allen mee zodat we alsnog een beetje het unieke Carnavalsgevoel van het Soaseler Koffieland kunnen creëren met u allen.

Hieronder wat info ten aanzien van de quizavond en de aanmeldingsprocedure:


Als u mee wilt doen met de online quizavond dan dient u onze livestream te volgen, toegang tot deze livestream ontvangt u enkel wanneer u ook een Goody Box aanschaft. De kosten voor een Goody Box bedragen €20,-  Er zijn 2 soorten Goody Boxen te bestellen, 1 Bier variant, en1 Wijn variant. In beide boxen zit voor 2 personen wat heerlijks te eten en te drinken om lekker van te genieten tijdens onze quizavond, verder zitten er nog heel wat "goody's" in en niet te vergeten, zit er in elke Goody Box ook 1 lot voor de loterij die dezelfde avond gehouden wordt. Dit alles zit bij de prijs van 20 euro in. Wilt u meerdere loten hebben, dan moet u meerdere Goody Boxen aanschaffen. Dit kunt u doen door het  aanmeldformulier meerdere keren in te vullen.
 

De opbrengst van deze Goody Boxen schenken wij VOLLEDIG aan de Saasveldse Horeca, normaal gesproken kunnen wij niet zonder hun, en in deze tijd kunnen hun niet zonder ons. Daarom doen wij graag wat terug in deze moeilijke tijd. Schroom dus niet om een extra Goody Box aan te schaffen ;)
 

Heeft iemand binnen uw quizavond-gezelschap al een Goody Box aangeschaft en daardoor ook toegang tot de livestream, en wilt u zelf geen Goody Box, waardoor u tevens niet mee doet om de loterij, maar wel wilt deelnemen aan de quiz, kies op het aanmeldformulier dan voor de optie : "Nee, ik wil me enkel aanmelden voor deelname aan de quiz en hierdoor toegang krijgen tot het antwoordformulier voor de quizavond "
 

Wanneer u wel voor 1 van de Goody boxen kiest krijgt u na 6 februari 2021 een betaalverzoek via uw mobiele telefoon toegestuurd. Deze betaling dient u uiterlijk 11 februari 2021 12.00 uur uit te hebben gevoerd om daadwerkelijk aanspraak te maken op de Goody Box en toegang tot de livestream.
 

De Goody Box zal op vrijdag 12 februari bij u thuis worden bezorgd. Via een mail van quiz.buismanskeals@gmail.com krijgt u op 12 februari de toegangsgegevens voor de livestream en het antwoordformulier.

Klik hieronder op de afbeelding om naar het aanmeldformulier te gaan:

 

bmk_quizavond_banner.jpg